Wie zijn wij? - PDK MarketingPDK Marketing

Wie zijn wij?

Het team van PDK Marketing stelt zich aan je voor.

 

Wie zijn wij?

PDK Marketing is specialist in het vindbaar maken van websites op het internet. Wij beheersen alle facetten van internet marketing en maken jouw website tot een succes. Denk aan een toppositie in zoekmachines als Google én een investering die rendement oplevert. Pas als dit allemaal klopt, spreken wij van optimale internet marketing! Met internet marketing kun je jouw huidige klanten doeltreffend bedienen, jouw afzetgebied flink verruimen en zo jouw klantenkring vergroten.

Werkwijze

Wat doen wij?

Internet marketing volgens onze maatstaven betekent maatwerk en oplossingen volgens beproefde technieken. We zijn gedreven voor onze relaties en betrouwbaar. PDK Marketing is een kleinschalige partner met groot succes door korte lijnen en doorlooptijden. We zorgen voor een snelle en doeltreffende oplossing voor al jouw wensen.

Onze diensten

Welke diensten bieden wij aan?
PDK Marketing biedt verschillende mogelijkheden binnen internet marketing. Deze zijn afhankelijk van en geheel afgestemd op uw wensen. Denk aan:

  • Google Adwords beheer
  • Zoekmachine positioneren
  • Zoekmachinevriendelijke websites
  • Social Media strategie
Peter de Kort
Managing Director

Peter de Kort is oprichter van PDK Marketing, en specialist in website optimalisatie.

Bart Netten
Manager relatiebeheer

Bart Netten is manager relatiebeheer, en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Lies Hamers
Relatiebeheer en Adwords

Lies houdt zich bezig met relatiebeheer, en is binnen PDK Marketing de adwords- specialist.

Heidi Beerens
Relatiebeheer en administratie.

Heidi houdt zich bij PDK Marketing bezig met relatiebeheer en administratie.

Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is het opbouwen van links vanaf externe webpagina’s naar jouw website. Doel van ‘linkopbouw’ is om een hogere reputatie in Google te behalen, wat uiteindelijk resulteert in een betere positie. Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen van zoekmachineoptimalisatie ofwel SEO. Alle SEO aanpassingen die je aan je website zelf kunt doen bepalen ongeveer voor 30 % op welke positie in Google je terechtkomt. Je reputatie in Google bepaalt voor 70 % op welke positie in Google je terechtkomt. Linkbuilding is dus een erg belangrijk onderdeel van je vindbaarheid.

Wat is Linkbuilding dan precies?

Google geeft als het ware stemmen aan een website op basis van de populariteit op internet. Hoe meer stemmen een website krijgt, hoe hoger deze in de zoekresultaten terechtkomt, want dat betekent voor Google dat het om een relevante webpagina gaat. Bij linkbuilding gaat het erom met een bepaalde zoekterm een hoge positie te verkrijgen in Google. Het is zaak zoveel mogelijk links naar jouw website te genereren en daarmee de rangorde van je bedrijf te verhogen. Je website en je bedrijf stralen hiermee kwaliteit uit. Investeren in linkbuilding van je website is dan ook absoluut lonend.

PDK Marketing kent alle ins en outs van de meest optimale toepassingen. We hebben veel kennis van internet marketing. En we zullen er alles aan doen om van je website een succes op internet te maken. Onze specialisten linkbuilding hebben al vele bedrijven aan een hogere positie geholpen. Ze gaan ook graag voor jou aan de slag. Wil je weten wat linkbuilding voor jou kan betekenen?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?